over ons

Achter de schermen bij Round aV

Wij zijn round aV

Bij Round Audiovisual begrijpen we dat elk moment uniek is, en daarom streven we ernaar om jouw evenement, bijeenkomst of speciale gelegenheid te voorzien van de perfecte audiovisuele ervaring. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche zijn we gepassioneerd om geluid, licht en beeld tot leven te brengen en elk moment gedenkwaardig te maken.

Of u nu een grootschalig concert organiseert, een zakelijke bijeenkomst plant of een intieme uitvaart regelt, wij staan voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan audiovisuele apparatuur en diensten. Onze expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, van dynamische geluidssystemen tot verbluffende lichtinstallaties en meeslepende beeldprojecties.

 

Naast onze verhuurdiensten bieden we ook de mogelijkheid om hoogwaardige apparatuur aan te schaffen en te laten installeren. Of het nu gaat om geluidssystemen die de boodschap helder overbrengen, lichtinstallaties die de juiste sfeer creëren, of beeldinstallaties die de aandacht vasthouden, we hebben de expertise om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw eisen voldoen.

Samenwerken aan uw Perfecte Audiovisuele Beleving

Wat ons  onderscheidt, zijn onze persoonlijke benadering en oog voor detail. Bij Round Audiovisual geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten, zodat we precies begrijpen wat u nodig hebt en hoe we je visie kunnen verwezenlijken. Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat uw wensen en behoeften altijd voorop staan.

Onze focus

Christelijke Organisaties: Van sfeervolle kerken tot inspirerende evenementen, we begrijpen de unieke sfeer en boodschap die christelijke organisaties willen overbrengen. 

Publieke Sector: Scholen die kennis delen en gemeentes die bijeenkomsten organiseren, vormen de ruggengraat van onze samenleving. We zijn er trots op om deze sectoren te ondersteunen met geavanceerde audiovisuele oplossingen die educatie en gemeenschapszin versterken.

Zakelijke Klanten: In de wereld van bedrijven draait alles om communicatie en indruk maken. Met onze expertise in geluid, licht en beeld helpen we bedrijven hun boodschap kracht bij te zetten, vergaderingen impactvoller te maken en evenementen memorabel te laten zijn.

Laat uw verhaal tot leven komen

Of het nu gaat om het vieren van leven, het delen van kennis of het creëren van een onvergetelijke ervaring, Round Audiovisual staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen maken we van elk moment een meesterwerk van geluid en beeld.

ontmoet ons team

De makers achter de ervaring

Pim Scheper

Eigenaar

Martijn Prins

AV technicus en chef magazijn

Bert Scheper

audiotechnicus

Stijn Scheper

Lichttechnicus

Max

Gastheer

Ontmoet onze klanten

We zijn trots op onze klanten

Hier vindt u een indruk van onze klanten

Op zoek naar de perfecte audiovisuele beleveving?

We kunnen dit samen met u realiseren.